Verkopen

met een goed gevoel

Wij helpen u graag

Uw woning verkopen is een grote stap. U moet afscheid nemen van een woning waar misschien uw kinderen zijn opgegroeid, waar u gelukkig bent. Maar als u uw woning verkoopt gaat u ook een nieuwe toekomst tegemoet. 

Uw woning heeft emotionele waarde, maar ook een financiële waarde. Wij helpen u bij die financiële waarde, om te zorgen voor een goede financiële start van uw nieuwe toekomst.

Als u uw woning wilt verkopen, dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen wij u graag meer over de waarde van uw woning, de actuele marktontwikkeling, hoe het verkoopproces zal verlopen en hoe uw woning zal worden gepresenteerd.

Úw eigen verkoopwebsite

Marketing is een belangrijk onderdeel in het verkooptraject. Uw woning heeft een heldere presentatie nodig om de online zichtbaarheid op een juiste manier te ondersteunen. Wij zijn in Putten het enige makelaarskantoor dat werkt met een verkoopwebsite van uw eigen woning.      

Alle voordelen voor u op een rij:

  • Full-screen beeldmateriaal (foto’s, 360º foto’s en video)
  • Duidelijke plattegronden van uw woning en het perceel
  • Heldere opsomming van de belangrijkste kenmerken
  • Uitgebreide informatielijst over uw woning
  • Lijst van zaken met roerende zaken die achterblijven/meegaan
  • Overige documentatie zoals kadastrale gegevens en energielabel
  • Aanvullende tools over zonligging; buurt- en leefomgeving
  • Direct doorlinken naar de website van úw verkopend makelaar

Een bijkomend voordeel is dat als zoekers doorklikken en op deze website komen (via Funda of Boerstaete.nl), zij niet direct naar ander aanbod kunnen doorklikken. Dit houdt zoekers langer vast bij uw woning, zodat zij rustig alle informatie kunnen bekijken.  

Extra opties zijn het eenvoudig zelf promoten via promotiekaartjes en QR-code waardoor zoekers direct op de verkoopwebsite terecht komen. Een onderscheidend product waarbij alles gericht is op een succesvolle verkoop!

Ons werkgebied

Wij zijn de makelaar van Putten en omgeving. Dus bent u woonachtig in 
Putten, Ermelo, Nijkerk, Garderen of één van de buurtschappen en u wilt uw woning verkopen? Dan helpen wij u graag.

Afspraak maken

Onze makelaars staan voor u klaar

Erik
Wouda
Register Makelaar Wonen
- Taxateur o.z.
Gerard
Schouten
Register Makelaar Wonen
- Taxateur o.z.
André
Blok
Assistent Makelaar

Verkoopbegeleiding in 15 stappen

1
Kennismaking

Eerst willen wij graag met u kennismaken en uw wensen bespreken. Uiteraard willen we daarna zo veel mogelijk weten van uw woning.

2
Opname woning

Wij maken graag met u een ronde door en om uw woning, om uw woning grondig op te nemen, informatie in te winnen over eventuele wetenswaardigheden en uiteindelijk te waarderen.

3
Afspraken maken

Wij willen graag onze visie aan u voorleggen over het de te verkopen woning. Hoe kunnen we dit het beste combineren met uw wensen en wat wordt de ideale verkoopstrategie.

4
Verzamelen informatie

Wij gaan alle informatie over uw woning verzamelen. Dit doen we onder andere bij het Kadaster en alle beschikbare informatiebronnen die relevant zijn. Zo krijgen wij een uitgebreid beeld van uw woning en perceel.

5
Productie materialen

Om uw woning gereed te maken voor de verkoop zorgen wij voor uitstekende fotografie, video, digitale plattegronden en eventuele zaken die extra zijn afgesproken.

6
Presentatie

Wij gaan de woningpresentatie gereed maken om online te zetten en we maken een uitgebreide brochure die aan geïnteresseerden kan worden gegeven na bezichtiging of bezoek op ons kantoor.

7
Ons netwerk benaderen

Nadat wij ons netwerk hebben benaderd gaat de woning ook online via Funda en Boerstaete.nl en tevens plaatsen we een bericht op onze Facebook pagina.

8
Publicatie van de woning

Nadat wij ons netwerk hebben benaderd gaat de woning ook online via Funda en Boerstaete.nl en tevens plaatsen we een bericht op onze Facebook pagina.

9
Bezichtiging

Als de aanmeldingen voor een bezichtiging binnenkomen, dan plannen wij deze in overleg met u in. De bezichtiging van de woning met de potentiële kopers begeleiden wij geheel, u hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

10
Onderhandelen

Wij voeren, in overleg met u, de onderhandelingen. Wij kiezen samen de strategie, voor het beste resultaat.

11
Afspraken maken

Na een succesvolle onderhandeling maken wij de koopakte op en leggen we alle gemaakte afspraken vast.

12
Ontbindende voorwaarden

Wij monitoren de ontbindende voorwaarden. Belangrijk als er afspraken niet nagekomen (kunnen) worden.

13
Notariële akte

Als de koopovereenkomst bij de notaris is aangeleverd ontvangt u een concept van de notariële akte (akte van levering). Deze controleren wij uitvoerig voor u, we willen zeker zijn dat alle afspraken en verplichtigingen goed worden gedocumenteerd.

14
Overdracht

Vlak voor de overdracht is de eindinspectie van uw woning, uiteraard zijn wij hier bij aanwezig. Vervolgens gaan we gezamenlijk naar de notaris voor de daadwerkelijke eigendomsoverdracht.

15
Cadeautje

Nadat alles is afgerond krijgt u van ons het Boerstaete vogelhuisje. Een leuk aandenken aan onze samenwerking. Het vogelhuisje wordt handgemaakt bij Onze Werkplaats in Putten.

Stappenplan aanvragen

Vraag het stappenplan aan via onderstaand formulier.