Taxatie

door een gecertificeerd taxateur

Waarom taxeren?

Als u een nieuwe woning koopt heeft u bij een eventuele hypotheekaanvraag een gevalideerd taxatierapport van uw nieuwe woning nodig. Boerstaete Makelaardij kan deze taxatie voor u uitvoeren. 

De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning en verwerkt dit in een taxatierapport dat aan alle eisen van de financiƫle instellingen voldoet. Het kan een NVM taxatierapport zijn of een gevalideerd rapport van het NWWI.

De taxateur let onder andere op de ligging, de bestemming, uiteraard de grootte van de woning en het perceel, de staat van het onderhoud en omgeving van de woning en nog tal van andere zaken. Het is belangrijk dat de taxateur onafhankelijk is. Dus als u een woning via Boerstaete Makelaardij koopt of verkoopt, zal een andere partij dan Boerstaete Makelaardij deze taxatie uitvoeren.

Erkend taxateur

Een erkend taxateur is gecertificeerd en ingeschreven in het taxatieregister NRVT en is aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI en een brancheorganisatie. 

De taxateurs van Boerstaete Makelaardij behoren tot de erkende taxateurs.

Meten is weten

Een belangrijk onderdeel van de taxatie is het bepalen van de oppervlakte van uw woning. Dit doen wij conform De Meetinstructie welke is opgesteld door NVM, VBO Makelaar, VastgoedPRO, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer. Hiervoor maken wij uiteraard gebruik van nauwkeurige, digitale, meetapparatuur.

Afspraak maken

Onze taxateurs staan voor u klaar

Erik
Wouda
Register Makelaar Wonen
- Taxateur o.z.
Gerard
Schouten
Register Makelaar Wonen
- Taxateur o.z.

Taxatie aanvragen

Heeft een een taxatierapport nodig en wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn? 
Stuur uw aanvraag vandaag nog in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 
Wilt u liever telefonisch contact? Bel gerust: 0341-36 33 55.

Aanvraagformulier