ZuidVeste

Duurzaam en gasloos

APPARTEMENTEN

ZuidVeste bestaat uit 14 duurzame nieuwbouwappartementen. Alle appartementen beschikken standaard over 2 slaapkamers en een privé buitenruimte gelegen op het zonnige westen. Ieder appartement beschikt over een eigen warmtepomp én PV-panelen. Samen met de triple beglazing en hoge isolatiewaarden zorgt dit voor lage maandelijkse energielasten. Ieder appartement krijgt een parkeerplaats op eigen terrein. De overige parkeerplaatsen zijn bezoekersplaatsen. 

Maak kennis met ZuidVeste!

 

VERKOOP 

Op donderdag 28 september jl. is de verkoop gestart van de appartementen in het plan ZuidVeste. De informatieavond in 'De Aker' is goed bezocht en er is veel belangstelling voor dit nieuwbouwplan. Alle verkoopdocumentatie zoals de verkoopbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier zijn inmiddels beschikbaar en zijn af te halen bij ons op kantoor. De koopsom van de afzonderlijke appartementen bedraagt € 265.000,- vrij op naam.

INSCHRIJVEN 

Inschrijven was mogelijk tot maandag 9 oktober jl. tot 9:00 uur. Na de inschrijving is gebleken dat er meer belangstelling is getoond dan de beschikbaarheid aan bouwnummers. 

VERKOOPPROCES 

De inschrijvingstermijn voor het project is inmiddels gesloten. Op dit moment zijn alle appartementen verkocht en zal de bouw snel gaan starten.


 

Prijs
0
woningen gevonden
Er zijn geen woningen gevonden.