Kraakhof

Royaal en landelijk

HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

Nieuwbouw Kraakhof vinden we aan de Kraakweg te Putten. De Kraakhof bestaat uit 4 halfvrijstaande woningen. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals een dakbedekking van riet in combinatie met dakpannen, houten gevelbekleding en koperen dakgoten wordt een landelijke uitstraling gecreëerd. De woningen beschikken over een gebruiksoppervlakte van 170 m². In de woningen vinden we een ruim opgezette begane grond met een grote woonkamer en keuken. Op de begane grond is het realiseren van een slaapkamer en badkamer mogelijk. Iedere woning beschikt over een inpandige berging, die met ca. 20 m² bijzonder royaal is. Naast de triple beglazing is elke woning voorzien van een warmtepomp en PV-panelen, wat resulteert in lage maandelijkse energielasten. De parkeervoorziening is op eigen terrein op een perceel variërend van 330 m² tot 390 m².

Maak kennis met de Kraakhof!

 

VERKOOP 

Op dinsdag 6 februari is de verkoop van de woningen aan de Kraakweg gestart. Alle verkoopdocumentie zoals de verkoopbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier zijn beschikbaar en te downloaden via onderstaande link.

INSCHRIJVEN 

Vanaf dinsdag 6 februari kunt u zich via het inschrijfformulier inschrijven voor de woning van uw voorkeur. U kunt het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier tot maandag 12 februari 12:00 uur inleveren bij Boerstaete Makelaardij.

Er is sprake van vaste verkoopprijzen vrij op naam, u hoeft dus niet te bieden.

VERKOOPPROCES 

Wij streven er naar de woningen op 13 februari toe te wijzen. Ter voorbereiding op uw inschrijving is het aan te raden om inzicht te hebben in uw financiële mogelijkheden. Wij adviseren u daarom alvast een afspraak met een financieel adviseur te plannen.

Verkoopbrochure Inschrijfformulier Prijslijst

Prijs
0
woningen gevonden
Er zijn geen woningen gevonden.