Kraakhof

Royaal en landelijk

HALFVRIJSTAANDE WONINGEN

Nieuwbouw Kraakhof vinden we aan de Kraakweg te Putten. De Kraakhof bestaat uit 4 halfvrijstaande woningen. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals een dakbedekking van riet in combinatie met dakpannen, houten gevelbekleding en koperen dakgoten wordt een landelijke uitstraling gecreëerd. De woningen beschikken over een gebruiksoppervlakte van 170 m². In de woningen vinden we een ruim opgezette begane grond met een grote woonkamer en keuken. Op de begane grond is het realiseren van een slaapkamer en badkamer mogelijk. Iedere woning beschikt over een inpandige berging, die met ca. 20 m² bijzonder royaal is. Naast de triple beglazing is elke woning voorzien van een warmtepomp en PV-panelen, wat resulteert in lage maandelijkse energielasten. De parkeervoorziening is op eigen terrein op een perceel variërend van 330 m² tot 390 m².

Maak kennis met de Kraakhof!

 

VERKOOP 

Op dinsdag 6 februari jl. is de verkoop van de woningen aan de Kraakweg gestart. De informatieavond in 'De Aker' is goed bezocht en er is veel belangstelling voor dit nieuwbouwplan.

INSCHRIJVEN 

Inschrijven was mogelijk tot maandag 12 februari 12:00 uur. Na de inschrijving is gebleken dat er meer belangstelling is getoond dan de beschikbaarheid aan bouwnummers.

VERKOOPPROCES 

De komende weken gaan wij in gesprek met de kandidaten die een woning hebben toegewezen gekregen. We proberen dit op korte termijn te plannen. Indien een kandidaat besluit niet tot aankoop over te gaan, zal dit bouwnummer aan één van de reservekandidaten worden toegewezen. Wij hanteren hierin geen volgordelijst. 

Verkoopbrochure Inschrijfformulier Prijslijst

Prijs
0
woningen gevonden
Er zijn geen woningen gevonden.