Borgheide

17 stijlvolle appartementen

Aan de Engweg in Putten wordt een gedateerde vrijstaande woning herontwikkeld tot 17 stijlvolle appartementen. In verband met de bijzondere ligging van deze kleinschalige woonlocatie is in goed overleg met de gemeente gekozen voor een villa-achtige uitstraling. Vanaf nu draagt de ontwikkeling aan de Engweg 10 de naam ‘Borgheide’. Er liggen rond Putten diverse kastelen, daar is het woord ‘borg’ (burcht) van afgeleid. Het woord ‘heide’ is gebruikt gezien de ligging van Putten tussen diverse heidegebieden.

Maak kennis met Borgheide!

 

APPARTEMENTEN GEBOUW A

Gebouw A bestaat uit 9 duurzame nieuwbouwappartementen. De appartementen zijn wisselend ingedeeld en variëren van 2- tot 4-kamerappartementen. Dat resulteert in een gebruiksoppervlakte vanaf 66 m2 tot wel 135 m2! Elk appartement beschikt over een privé buitenruimte, een eigen berging en een eigen warmtepomp. Samen met de triple beglazing en hoge isolatiewaarden zorgt dit voor lage maandelijkse energielasten.  

Ieder appartement beschikt verder over een eigen parkeerplaats, enkele appartementen beschikken over een carport. 
 

APPARTEMENTEN GEBOUW B

Gebouw B bestaat uit 8 duurzame nieuwbouwappartementen. De appartementen beschikken over een eigen warmtepomp én PV-panelen. Samen met de hoge isolatiewaarden van de gebouwschil zorgt dit voor lage maandelijkse energielasten. De appartementen worden compleet uitgerust met sanitair en keuken.
De appartementen op de begane grond beschikken over een privé terras; de appartementen op de verdieping hebben op de galerij een gezamenlijke buitenruimte. Tevens is aan de zuidzijde van het gebouw een royale gemeenschappelijke buitenruimte voor deze 8 appartementen aanwezig. Naast het appartementencomplex staat een gemeenschappelijke berging voor de appartementen van gebouw B.

 

 

INSCHRIJVEN EN VERKOOPPROCES

De inschrijvingstermijn voor gebouw A is inmiddels gesloten. De eerste toewijzing van de appartementen wordt bepaald middels een loting door de notaris. Deze loting heeft inmiddels plaatsgevonden en is verricht op basis van de eerste voorkeur van de inschrijvers. Op dit moment zijn we gestart met de verkoopgesprekken. Indien u geen appartement heeft toegewezen gekregen komt u automatisch op de reservelijst te staan.

De inschrijvingstermijn voor gebouw B is op maandag 30 oktober gestart. Alle verkoopdocumentatie zoals de plattegronden, prijzen en het inschrijfformulier zijn hieronder te downloaden. Het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier én het formulier 'financiële zekerheidsstelling' dient uiterlijk maandag 6 november a.s. om 17:00 uur bij de makelaar ingeleverd te zijn. Wij streven er naar de appartementen op woensdag 8 november a.s. toe te wijzen. Geïnteresseerden die een binding hebben met de gemeente Putten hebben de voorkeur. Op deze appartementen is een maximale inkomensgrens (€ 52.842,- voor éénpersoon huishouden / € 58.350,- voor een tweepersoons huishouden) voor de kopers van toepassing én er zal een zelfbewoningsplicht opgelegd worden.

 

Verkoopbrochure Inschrijfformulier Financiële zekerheidsstelling

 


 

Prijs
0
woningen gevonden
Er zijn geen woningen gevonden.