Borgheide

17 stijlvolle appartementen

Aan de Engweg in Putten wordt een gedateerde vrijstaande woning herontwikkeld tot 17 stijlvolle appartementen. In verband met de bijzondere ligging van deze kleinschalige woonlocatie is in goed overleg met de gemeente gekozen voor een villa-achtige uitstraling. Vanaf nu draagt de ontwikkeling aan de Engweg 10 de naam ‘Borgheide’. Er liggen rond Putten diverse kastelen, daar is het woord ‘borg’ (burcht) van afgeleid. Het woord ‘heide’ is gebruikt gezien de ligging van Putten tussen diverse heidegebieden.

Maak kennis met Borgheide!

 

APPARTEMENTEN GEBOUW A

Gebouw A bestaat uit 9 duurzame nieuwbouwappartementen. De appartementen zijn wisselend ingedeeld en variëren van 2- tot 4-kamerappartementen. Dat resulteert in een gebruiksoppervlakte vanaf 66 m2 tot wel 135 m2! Elk appartement beschikt over een privé buitenruimte, een eigen berging en een eigen warmtepomp. Samen met de triple beglazing en hoge isolatiewaarden zorgt dit voor lage maandelijkse energielasten.  

Ieder appartement beschikt verder over een eigen parkeerplaats, enkele appartementen beschikken over een carport. 
 

APPARTEMENTEN GEBOUW B

Gebouw B bestaat uit 8 duurzame nieuwbouwappartementen. De appartementen beschikken over een eigen warmtepomp én PV-panelen. Samen met de hoge isolatiewaarden van de gebouwschil zorgt dit voor lage maandelijkse energielasten. De appartementen worden compleet uitgerust met sanitair en keuken.
De appartementen op de begane grond beschikken over een privé terras; de appartementen op de verdieping hebben op de galerij een gezamenlijke buitenruimte. Tevens is aan de zuidzijde van het gebouw een royale gemeenschappelijke buitenruimte voor deze 8 appartementen aanwezig. Naast het appartementencomplex staat een gemeenschappelijke berging voor de appartementen van gebouw B.

 

 

INSCHRIJVEN EN VERKOOPPROCES

De inschrijvingstermijn voor beide gebouwen is inmiddels gesloten. Op dit moment zijn alle appartementen verkocht en zal de bouw snel gaan starten.

 

Verkoopbrochure Inschrijfformulier Financiële zekerheidsstelling

 


 

Prijs
0
woningen gevonden
Er zijn geen woningen gevonden.