Het is uw zoektocht, wij zijn er om u te helpen

Coronamaatregelen >

Vragen? Bel 0341-36 33 55

De juiste waarde bepalen is vakwerk

Als u een nieuwe woning koopt heeft u bij een eventuele hypotheekaanvraag een gevalideerd taxatierapport van uw nieuwe woning nodig. Boerstaete kan deze taxatie voor u uitvoeren. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning en verwerkt dit in een taxatierapport die aan alle eisen van de financiële instellingen voldoet. Het kan een NVM taxatierapport zijn of een gevalideerd rapport van het NWWI.

De taxateur let onder andere op de ligging, de bestemming, uiteraard de grootte van de woning en het perceel, de staat van het onderhoud en omgeving van de woning en nog tal van andere zaken. 

Het is belangrijk dat de taxateur onafhankelijk is. Dus als u een woning via Boerstaete koopt of verkoopt, zal een andere partij dan Boerstaete deze taxatie uitvoeren.

Een belangrijk onderdeel van de taxatie is het bepalen van de oppervlakte van uw woning. Dit doen wij conform De Meetinstructie welke is opgesteld door NVM, VBO Makelaar, VastgoedPRO, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer. Hiervoor maken wij uiteraard gebruik van nauwkeurige, digitale, meetapparatuur.

Wilt u een taxatie door Boerstaete Makelaardij laten uitvoeren? Wilt u meer informatie? Bel dan 0341 - 36 33 55, stuur een mail naar info@boerstaete.nl of vul het onderstaande formulier in.

Uw woning laten taxeren?

Vraag snel en gemakkelijk een taxatie van uw woning aan.

212