Het is uw zoektocht, wij zijn er om u te helpen

Coronamaatregelen >

Vragen? Bel 0341-36 33 55

HILARY PUTTEN (FASE 2)

WOONOMGEVING
De rust, de ruimte, het dorpse gevoel, allemaal woorden die van toepassing zijn in deze regio. Heerlijk wandelen op de hei, bij het water of in het bos. Een verrijking van uw woongenot waar u elke dag weer van kunt genieten. Met haar unieke ligging in het groen en nabij uitgebreide voorzieningen is het goed wonen aan de Husselsesteeg in Putten. Het station bevindt zich op loopafstand.

Het centrum van Putten is gemoedelijk en compleet. De veluwse plaats kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet, een gemoedelijke sfeer en de mogelijkheid om allerlei activiteiten te ondernemen. Er zijn prima voorzieningen zoals goede scholen, winkels, sportverenigingen, een zwembad en medische zorg.

WONEN MET RESPECT VOOR DE NATUUR
Waar laat u uw woonwensen in vervulling gaan? Op deze prachtige locatie aan de Husselsesteeg wordt een kleinschalige woonwijk gerealiseerd met 37 woningen die in landelijk stijl worden gebouwd. Het project is ontworpen en landschappelijk ingepast met respect voor natuur en omgeving. De woningen worden uiteraard duurzaam en gasloos ontwikkeld.

HUSSELSESTEEG SCHRAANBOS
Een unieke natuurrijke woonomgeving zonder concessies te hoeven doen aan voorzieningen of bereikbaarheid. Het centrum van Putten is vlakbij en dankzij de goede ligging zijn ook de grote steden zoals Amersfoort, Utrecht en Amsterdam binnen 35 minuten te bereiken.

FASE 2
Na een succesvolle inschrijving voor fase 1 van het project ‘Wonen in Hilary’ volgt nu de start verkoop van fase 2!
 
Het gaat in deze fase om 4 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen die deel uitmaken van het kleinschalig en duurzaam nieuwbouwproject dat fraai landschappelijk is ingepast in een prachtige groene woonomgeving.

NAAR INSCHRIJVEN
228