Het is uw zoektocht, wij zijn er om u te helpen

Coronamaatregelen >

Vragen? Bel 0341-36 33 55

Onder optie

Tussenwoningen 425

3881 Putten

 • Inhoud: 455 m³
 • Aantal kamers: 5 kamers
 • Woonoppervlakte: 122 m²
 • Perceeloppervlakte: n.v.t.

OMSCHRIJVING

Deze ruime middenwoning is gelegen op een leuke plek middenin de gezellige, ruim opgezette woonwijk met opvallend diepe achtertuin en veel parkeergelegenheid in de directe omgeving. De achtertuin is toegankelijk via een betegeld achterpad, gesitueerd op het zuiden en grenst aan de tuinen van het achtergelegen blok met beneden- en bovenwoningen. Achterin de tuin wordt een houten buitenberging gerealiseerd en de voortuin wordt voorzien van een lage haag en een tegelpad naar de voordeur.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree/hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte, L-vormige woonkamer met vaste (trap)kast, woonkamer gesitueerd aan de achterzijde, open keuken aan de voorzijde.
1e etage: overloop, hoofdslaapkamer en 2e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de woning, 3e slaapkamer en badkamer aan de voorzijde.
2e etage: open zolderruimte met opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger en voor de warmtepomp en ventilatiebox. Uiteraard is het mogelijk hier een 4e slaapkamer te realiseren.

Technische informatie:
De woning wordt gebouwd met een gewapende betonfundering op het zand. De vloeren worden van beton gemaakt en de buitenmuren van kalkzandsteen met een geïsoleerde spouw en baksteen metselwerk. Het dak bestaat uit geïsoleerde dak elementen met keramische dakpannen. De buitenkozijnen zijn van hardhout met HR++ beglazing.

De binnen vloeren worden afgewerkt met een dekvloer en de binnenwanden worden behangklaar opgeleverd. De betonplafonds worden wit gespoten en de onderzijde van de dakelementen wordt in de fabriek voorzien van een witte onderlaag. De vensterbanken zijn van composiet. De badkamer wordt betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel (Villeroy en Boch). Ook de toiletruimte wordt betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje (Villeroy en Boch). Ter plaatse van de keuken worden alléén de standaard aansluitpunten aangebracht.

De woning krijgt een warmtepomp met bodemlussen en is voorzien van een warm water voorraadvat. De warmtepomp levert verwarmingswater aan de vloerverwarming en zorgt voor een voorraad warm tapwater. De temperatuur in de woning kunt u regelen met een centrale kamerthermostaat. De warmtepomp gebruikt stroom, om het stroomverbruik van de woning te verminderen, komen er een aantal zonnepanelen op het dak. Dit aantal zonnepanelen kunt u zelf (laten) uitbreiden zodat de woning nog energiezuiniger kan worden.

Kopersopties:
U krijgt de mogelijkheid om de woning op uw wensen af te stemmen. Niet alle wensen kunnen echter gerealiseerd worden. Tot de ruwbouwopties behoren een woonkameruitbreiding, een andere woningindeling, het inrichten van de zolder en het plaatsen van een dakkapel of dakvenster.

Naast de ruwbouwopties is er de mogelijkheid voor afbouwopties, zoals extra elektra aansluitingen, andere binnendeuren, ander wand- of vloertegelwerk, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk het verwarmingssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren of een elektrische badkamerradiator voor een snelle warmtevraag.

Specificaties:
- Perceeloppervlakte: 141 m²
- Gebruiksoppervlakte wonen: 122 m²
- Situering tuin: Zuid
- Koopsom € 298.500,- v.o.n.

Enthousiast geworden over deze woning? Schrijf u dan nu in! Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 19 juni a.s. tot 12:00 uur. Toewijzing vindt plaats door ontwikkelaar / aannemer. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Het Geldersch Huys Makelaars of Boerstaete Makelaardij.

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs
  € 298.500,- v.o.n
 • Aangeboden sinds
  02-06-2020
 • Status
  Onder optie

Bouw

 • Soort woonhuis
  Eengezinswoning
 • Soort dak
  Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte
  122 m2
 • Inhoud
  455 m3

Indeling

 • Aantal kamers
  5
 • Aantal woonlagen
  3

Energie

 • Cv-ketel
  Nee

Bergruimte

 • Schuur/berging
  Vrijstaand hout
 • Isolatie
  Geen isolatie

Woning in beeld

1_4149
4151_2
4145_4
4151_4
199