Het is uw zoektocht, wij zijn er om u te helpen

Vragen? Bel 0341-36 33 55

Bouwnummer 213

3881 Putten

 • Inhoud: 435 m³
 • Aantal kamers: 5 kamers
 • Woonoppervlakte: 145 m²
 • Perceeloppervlakte: n.v.t.

OMSCHRIJVING

Rimpeler fase 2 – bouwnummer 213

Wilt u riant wonen op een fantastische hoeklocatie in nieuwbouwwijk Rimpeler (fase 2)? Grijp dan nu uw kans, er zijn in deze fase nog slechts drie hoekwoningen beschikbaar waarvan bouwnummer 213 de enige is met een dwarskap wat de woning nog unieker maakt qua uitstraling!

Rimpeler in Putten is de nieuwste uitbreidingswijk van de Noord-Veluwse gemeente. De ligging is nabij de uitvalswegen en op 5 minuten fietsen van het station. Alle voorzieningen vindt u op 10 minuten rijden in het centrum van Putten, bekend van de regionale weekmarkt.

Deze riante hoekwoning beschikt over een aangebouwde garage en een parkeerplaats op eigen terrein en kenmerkt zich door haar fraaie architectuur met een dwarskap en topgevelraam waardoor de woning doet denken aan een vrijstaande woning. De riante woonoppervlakte versterkt dit gevoel alleen maar: de totale gebruiksoppervlakte wonen van deze woning bedraagt maar liefst 145m² waarmee deze hoekwoning zeer geschikt is voor gezinnen.

Net als alle andere woningen in dit nieuwbouwproject wordt deze hoekwoning geheel gasloos gebouwd en voorzien van een bodemwarmtepomp met voorraadvat. Vanaf deze warmtepomp wordt een laag temperatuur vloerverwarming door de woning aangelegd. De temperatuur wordt geregeld door middel van een kamerthermostaat in de woonkamer. Vanaf het voorraadvat worden leidingen aangelegd voor warm tapwater naar de keuken en de badkamer. In de badkamer komt een elektrische radiator als bijverwarming. Uitbreiding van het voorraadvat naar 300 liter is mogelijk. De woning wordt geventileerd met voorverwarmde buitenlucht en de binnenlucht wordt mechanisch afgezogen. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst om stroom op te wekken. Tot slot wordt de woning zeer goed geïsoleerd, om warmteverlies te voorkomen.

U krijgt als koper de mogelijkheid om de woning op uw wensen af te stemmen. Tot de ruwbouwopties behoren onder andere een woonkameruitbreiding, een andere indeling, het inrichten van de zolder of een dakkapel of dakvenster. Ook is het mogelijk de garage te laten isoleren, of bij de woning te betrekken. Tot de afbouwopties behoren onder andere extra elektra aansluitingen, andere binnendeuren, ander sanitair of uitbreiding van de keukenaansluitingen. Ook is het mogelijk om het verwarmingssysteem uit te breiden met ventilatieconvectoren voor extra comfort. Een meer- en minderwerklijst voor ruw- en afbouw en de technische omschrijving zijn op aanvraag bij de verkopende makelaars beschikbaar.

Bouwnummer 213:
Gebruiksoppervlakte wonen : 145m²
Perceeloppervlakte : 323m²
Koopsom : € 409.000,- v.o.n.

Wilt u meer informatie ontvangen over één van drie nog beschikbare bouwnummers? Download dan de projectbrochure of plan een afspraak in met één van de makelaars. Tijdens een oriënterend gesprek vertellen wij u graag meer over de bijzonderheden en mogelijkheden van deze energiezuinige nieuw te bouwen hoekwoningen.

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs
  € 409.000,- v.o.n
 • Aangeboden sinds
  05-02-2019
 • Status
  Verkocht

Bouw

 • Soort woonhuis
  Eengezinswoning
 • Soort dak
  Dwarskap

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte
  145 m2
 • Inhoud
  435 m3

Indeling

 • Aantal kamers
  5
 • Aantal woonlagen
  3

Energie

 • Cv-ketel
  Nee

Woning in beeld

199