Het is uw zoektocht, wij zijn er om u te helpen

Coronamaatregelen >

Vragen? Bel 0341-36 33 55

Huddingweg

3882 LW PUTTEN

 • Inhoud: n.v.t.
 • Aantal kamers: n.v.t.
 • Woonoppervlakte: n.v.t.
 • Perceeloppervlakte: n.v.t.

OMSCHRIJVING

Een toplocatie!
Deze riante bouwkavel in het buitengebied van Putten biedt u de mogelijkheid om naar eigen inzicht uw woonwensen te realiseren zonder gebonden te zijn aan een architect of aannemer. Een prachtig vrij en weids uitzicht met bijzonder fraaie vergezichten en zonsondergangen worden voor u dan een dagelijks genoegen… een fantastische locatie om thuis te komen!

Bijzonder van deze ruime bouwkavel (ruim 7.000m²) is het al even riante bouwblok van ca. 1.200m². Conform het geldende bestemmingsplan mag er op deze kavel één vrijstaande woning van 660m³ gebouwd worden. Deze 660m³ is exclusief een eventuele onderbouw/souterrain met een maximale diepte van 3 meter en exclusief eventuele vergunningsvrije uitbreidingen. Al met al betekent dit dat een vrijstaande woning van ruim 1.000m³ tot de mogelijkheden behoort. Tevens mag er op het perceel een bijgebouw met een oppervlakte van 80m² worden gerealiseerd.

Bijzonderheden:
- Het bestemmingsplan geeft een maximale bouwhoogte aan van 8 meter. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl;
- De nieuw te bouwen woning mag binnen de buitenwerkse muurvlakken worden voorzien van een onderbouw met een maximale diepte van 3 meter;
- Voor bijgebouwen geldt een maximale oppervlakte van 80m², een maximale bouwhoogte van 6 meter en een maximale goothoogte van 3,5 meter;
- Geen aannemersverplichting;
- Mogelijkheid om meer agrarische grond bij te kopen;
- Koper heeft de verplichting om een deel van de bestaande opstallen (deel caravanstalling, deel werkplaats en hal 1 geheel) gezamenlijk voor eigen rekening en risico met de kopers/eigenaren van de belendende percelen te slopen. Deze verplichting is door de gemeente opgelegd aan verkoper en wordt bij verkoop van de bouwkavel opgelegd aan koper. De sloopkosten worden in mindering gebracht op de koopsom van de bouwkavel.
- In het kader van landschappelijke inpassing is er een aanplantplicht van toepassing. Deze verplichting wordt door verkoper opgelegd aan koper. Deze verplichting eindigt als de inrichting conform bestemmingsplan/groenplan heeft plaatsgevonden.
- 6% overdrachtsbelasting van toepassing;
- Overdracht bij notariskantoor Kuiper en van ’t Spijker te Putten;
- Kadastraal bekend gemeente Putten sectie G, nummer 1348 (mandelig) en 1351 gedeeltelijk en nummer 1350, tezamen groot ca. 7.300m² (exacte grootte zal blijken na kadastrale uitmeting van het perceel).

Bent u benieuwd naar de bouw- en gebruiksmogelijkheden van deze bouwkavel? Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtigingsafspraak ter plaatse kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0341-363355 of mailen naar info@boerstaete.nl.

Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs
  € 485.000,- k.k.
 • Aangeboden sinds
  04-05-2020
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg

Bouw

 • Soort bouw
  N.v.t.

Woning in beeld

1_1101
1101_2
3760_3
1101_4
1_1101
3760_6
1101_7
215