Het is uw zoektocht, wij zijn er om u te helpen

Vragen? Bel 0341-36 33 55

Verkocht

Bato'sweg

3881 PX PUTTEN

 • Inhoud: n.v.t.
 • Aantal kamers: n.v.t.
 • Woonoppervlakte: n.v.t.
 • Perceeloppervlakte: n.v.t.

OMSCHRIJVING

Unieke mogelijkheid om op prachtige locatie geheel naar eigen inzicht een vrijstaande woning met bijgebouw te realiseren! Deze bouwkavel van maar liefst 3452m² grenst aan de achterzijde direct aan de uitgestrekte Veluwse bossen en is voor de natuurliefhebber een buitenkansje! Vanwege de royale afmetingen van het perceel en de diverse uitrijmogelijkheden is deze locatie ook bijzonder geschikt voor paardenliefhebbers.

Conform het vigerende bestemmingsplan mag er op het perceel een vrijstaande woning worden gerealiseerd met een inhoud van 660m³ en een bijgebouw van 50m². Dit is exclusief een eventueel souterrain en de vergunningsvrije uitbreidingsmogelijkheden. Een nadere toelichting geven wij u graag!

U bent volledig vrij in de keuze van aannemer of architect.

Het behoort tot de mogelijkheden om in combinatie met deze bouwkavel ook de naastgelegen woning, Bato’sweg 12, aan te kopen. Wilt u samen met familie of vrienden op één locatie wonen dan is het hier mogelijk!

Bijzonderheden:
- Het bestemmingsplan geeft voor de woning een maximale bouwhoogte aan van
8 meter en een maximale goothoogte van 3 meter (zie bijlagen). Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl;
- Het bestemmingsplan geeft voor het bijgebouw een maximale bouwhoogte aan van 6 meter en een maximale goothoogte van 3,5 meter;
- Mogelijkheid om kantoor-/praktijk aan huis te realiseren;
- Het is koper niet toegestaan om binnen 5 jaar na aankoop een verzoek in te (laten) dienen bij de gemeente Putten om de bestemming van het perceel te wijzigen.
Het is binnen deze termijn eveneens niet toegestaan om het perceel te verkopen aan derden voor recreatieve doeleinden. Deze bepaling zal nader uitgewerkt worden in de koopovereenkomst en in de leveringsakte worden opgenomen.
- Kadastraal bekend gemeente Putten sectie E, de nummer 1484 groot 34 are en 52 ca.

Bent u benieuwd naar de bouw- en gebruiksmogelijkheden van deze bouwkavel? Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0341-363355 of mailen naar info@boerstaete.nl.

Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs
  € 395.000,- k.k.
 • Aangeboden sinds
  20-03-2018
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg

Bouw

 • Soort bouw
  N.v.t.

Woning in beeld

1_129
129_2
129_3
129_4
129_5
129_6
215