Het is uw zoektocht, wij zijn er om u te helpen

Coronamaatregelen >

Vragen? Bel 0341-36 33 55

Bent u van plan een woning te kopen?
Wij helpen u graag!

U zoekt een woning. Een plek waar u zich goed voelt, een plek waar u thuis bent. Voor iedereen is dat anders. De één wil rust en ruimte, de ander de gezelligheid van een centrum. Misschien wilt u een thuis waar de kinderen kunnen opgroeien of juist een woning met gastenkamers om vrienden te ontvangen. U heeft ideeën of u een klassieke woning wilt of liever een moderne. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Wij helpen u met die zoektocht en zorgen voor een onbezorgde zakelijke afhandeling. Klik hier om direct naar ons aanbod woningen te gaan.

Kennismaking plannen

Aankoopbegeleiding in 11 stappen

1.Kennismaking

Wij willen graag eerst persoonlijk met u kennismaken en uw woonwensen in kaart brengen. Wat zijn uw eisen, wat zijn uw wensen?

2.Woningaanbod

Op basis van uw eisen en wensen gaan we het bestaande woningaanbod doornemen en informeren wij u over nieuw aanbod. Zit er iets passends tussen? Of moeten we nog even wachten?

3.Bezichtiging

Als wij een passende woning voor u hebben gevonden, dan gaan we deze samen met u bezichtigen. Wellicht wilt u de eerste keer alleen kijken en dat we de tweede keer samen gaan.

4.Informatie verzamelen

Als wij een passende woning voor u hebben gevonden en u heeft de bezichtiging als positief ervaren, dan gaan we alle relevante informatie van de woning voor u verzamelen. Zo kunt u een goed beeld vormen.

5.Onderzoek

U heeft uw droomplek gevonden, maar zal dit in de toekomst ook zo blijven? Wij onderzoeken daarom ontwikkelingen in de directe omgeving, denk hierbij aan bestemmingswijzigingen, verkeerssituaties, etc.

6.Advies

Nadat alles in kaart is gebracht geven wij u advies over de te volgen route. Het advies gaat in op de marktwaarde, de bouwkundige aspecten worden meegenomen en eventueel op te nemen ontbindende voorwaarden.

7.Onderhandeling

Wij adviseren u over de onderhandeling, welke strategie gaan we volgen? Samen bepalen we de kaders en vervolgens gaan wij in gesprek met de verkopende partij.

8.Controle koopakte

Na een succesvolle onderhandeling krijgt u van de verkopende partij de koopakte. Deze controleren wij op juistheid en of alle gemaakte afspraken juist worden weergegeven.

9.Controle notariële akte

Als de koopakte akkoord is bevonden gaat deze naar de notaris. Deze stelt de akte van levering op ten behoeve van de overdracht. Wij controleren ook deze akte voor u.

10.Overdracht

Op de dag van de overdracht is eerst de eindinspectie van de woning. Wij gaan met u mee en checken of de verkopende partij de woning oplevert volgens de gemaakte afspraken. Vervolgens gaan we naar de notaris voor de overdracht.

11.Cadeautje

Als u eigenaar van de woning bent geworden, dan krijgt u van ons het Boerstaete vogelhuisje. Een mooie herinnering aan onze samenwerking! Geef het een mooi plekje in uw tuin of op uw balkon. Het vogelhuisje wordt handgemaakt door Onze Werkplaats in Putten.

Handig om dit overzicht te bewaren?

Vraag het stappenplan aan via onderstaand formulier.

Op zoek naar uw droomplek?

Wilt u wel eens van gedachten wisselen over de zoektocht naar uw droomhuis en uw mogelijkheden? Kom dan vrijblijvend een kop koffie bij ons drinken.

Vul het formulier in of bel 0341 - 36 33 55 voor het maken van een afspraak.

Zo kunnen we u beter van dienst zijn.
202