Menu

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

van Damstraat 61 PUTTEN

Vraagprijs € 195.000 k.k.

Overzicht:
Van Damstraat 61 te Putten

Heb jij twee rechterhanden en ben je op zoek naar een betaalbare starterswoning die je naar eigen inzicht kunt aanpassen tot jouw droomhuis? Dit is er zo één dus le…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1955
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  79 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Perceeloppervlakte  :  156 m²
Inhoud  :  297 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Aan te leggen, oost, 6 x 13.50 m
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Van Damstraat 61 te Putten

Heb jij twee rechterhanden en ben je op zoek naar een betaalbare starterswoning die je naar eigen inzicht kunt aanpassen tot jouw droomhuis? Dit is er zo één dus lees snel verder!

Op een leuke locatie met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde èn op loopafstand van het dorpscentrum staat deze eengezinswoning met vrijstaande berging op een perceel
van 156m2. Deze voormalige huurwoning is gebouwd in de 50’er jaren en altijd netjes bewoond en onderhouden. Toch is modernisering op diverse punten wenselijk. Ook het tuinonderhoud heeft wat aandacht nodig maar de basis is prima en biedt genoeg mogelijkheden om hier naar eigen inzicht een moderne gezinswoning van te maken.

Indeling
Begane grond: entree, toilet, trapopgang en meterkast, lichte doorzonwoonkamer voorzien van vaste kast en rookkanaal, dichte keuken met eenvoudige keukenopstelling, vaste kast en aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken toegang tot de aangebouwde bijkeuken met loopdeur naar de tuin.
1e verdieping: overloop met vaste kast en vlizotrap naar de bergzolder, 1e slaapkamer (ca. 10m²) aan de voorzijde van de woning, 2e slaapkamer (ca. 11m²) voorzien van vaste kaste aan de achterzijde, 3e slaapkamer (ca. 5m²) aan de achterzijde, compacte badkamer voorzien van douchehoek en wastafel.

Bijzonderheden:
- Ideale ligging op loopafstand van het dorpscentrum;
- Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde;
- Lichte doorzonwoonkamer met grote raampartijen;
- Privacy-volle achtertuin met berging;
- Drie slaapkamers aanwezig;
- Ruime, aangebouwde bijkeuken;
- Woonoppervlakte ca. 80 m², inhoud van de woning ca. 295 m³;
- Kadastraal bekend gemeente Putten, sectie C, nummer 11656, groot 1 are en 56 ca.
- Aan achterzijde is een stuk grond van de gemeente Putten gelegen, de gemeente heeft de grond te koop aangeboden aan de eigenaar…indien een nog grotere tuin wenselijk is dan is de mogelijkheid nu aanwezig (de gemeente Putten heeft de grond aangeboden voor € 65,-- per m²)
- Starterslening via de Woningstichting mogelijk*

*Je hebt eventueel de mogelijkheid om gebruik te maken van de starterslening die de Woningstichting Putten aanbiedt. De starterslening kan je helpen het eventuele verschil te overbruggen tussen het bedrag dat de bank wil financieren en de totale financieringsbehoefte. Binding aan gemeente Putten is voor de starterslening geen vereiste maar je mag niet ouder zijn dan 37 jaar. Meer informatie over de starterslening vind je op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVN).

Gaan jouw handen jeuken na het lezen van deze woninginformatie? Kom dan eens kijken bij deze leuke starterswoning en ….. wellicht kun je binnenkort aan de slag om hier jouw droomhuis van te maken! Je bent van harte welkom!

Vraagprijs: € 195.000 ,-- k.k.
Aanvaarding: in overleg/kan snel
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1955
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  79 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Perceeloppervlakte  :  156 m²
Inhoud  :  297 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Aan te leggen, oost, 6 x 13.50 m
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Dorpsstraat 90, 3881 BE PUTTEN
Telefoon: 0341-363355
E-mail: info@boerstaete.nl
Internet: www.boerstaete.nl