Menu

U bent hier :

Ons Team

Het team van BOERSTAETE MAKELAARDIJ bestaat uit:

Johan de Boer
Register Makelaar - Taxateur o.z.
Marleen Remijn-Geluk
Kandidaat Makelaar
Gertjan Aalten
Assistent Makelaar
Henriëtte Bouw
Assistent Makelaar
Janine Ligtermoet
Office-Manager

Johan de Boer - Register Makelaar - Taxateur o.z.

In 2006 gestart met BOERSTAETE MAKELAARDIJ en gedreven om uw belangen optimaal te behartigen! Vanaf 1997 actief in de makelaardij heeft hij werkervaring opgedaan bij een tweetal gerenommeerde makelaarskantoren. In 1999 beëdigd tot Register Makelaar-Taxateur o.z., lid van de vakgroep NVM wonen en geregistreerd als taxateur bij de stichting VastgoedCert te Rotterdam.

Marleen Remijn-Geluk - Kandidaat Makelaar

In 2008 is Marleen ons team komen versterken. Zij is sinds 2001 werkzaam in de makelaardij en in het bezit van het SVM-diploma. Met haar enthousiasme en accurate werkwijze staat zij u graag terzijde.

Gertjan Aalten- Assistent Makelaar

Na een korte uitstap in de autobranche is Gertjan Aalten in 2015 wederom ons team komen versterken. Met zijn enthousiasme, commerciële inzicht en grote netwerk is hij gedreven u optimaal van dienst te zijn bij het realiseren van uw woonwensen.

Henriëtte Bouw – van de Kamp – Assistent Makelaar

Sinds 2016 maakt Henriëtte deel uit van ons team. Als geboren en getogen Puttense vind zij het fantastisch om in eigen dorp te mogen werken. Met ruim 8 jaar ervaring in de makelaardij is zij een goede toevoeging voor ons team. U kunt Henriëtte zowel in de binnen- als de buitendienst treffen.

Janine Ligtermoet - Office-Manager

Geboren en getogen Puttense, voor velen een bekend gezicht. Een onmisbare spil binnen onze organisatie die met haar dienstverlenende instelling de activiteiten op kantoor ondersteunt en coördineert. Sinds 2007 is deze altijd enthousiaste duizendpoot actief binnen ons kantoor.