Menu

U bent hier :

Links en tips

Aandachtspunten voor de zoektocht naar uw droomhuis:

Verbindingen

Controleer hoe snel u bij uitvalswegen bent vanaf de woning als dat belangrijk voor u is. Kijk ook eens hoe het gesteld is met openbaar vervoer in de plaats. Wellicht dat u geen gebruik maakt van het openbaar vervoer, maar familie en vrienden die u willen bezoeken wel.

Voorzieningen

Welke voorzieningen in de buurt van uw woning belangrijk zijn is voor iedereen verschillend. Maar denk aan de volgende zaken; supermarkt, zwembad, sportvoorzieningen, winkels, ect.

Groen

Houdt u van wandelen? Heeft u een hond die uitgelaten moet worden? Kijk dan ook goed of er in de buurt van de woning die u op het oog hebt "groen" aanwezig is.

Oppervlakte

Bekijk goed hoeveel woonoppervlakte uw huidige woning heeft en hoe u deze gebruikt. Probeer bij een woning die u bezichtigt alle functies die u nodig heeft te verdelen. Zijn er genoeg slaapkamers? Is de eetkamer groot genoeg voor uw hele gezin?

Oriëntatie

Houdt u van tuinieren of lekker in de zon zitten, kijk dan ook goed of de zonligging gunstig is. Let ook op de omliggende bebouwing en eventuele bomen die het zonlicht belemmeren. Een tuin op het Zuiden is niet in alle gevallen aantrekkelijker dan een tuin op het Noorden.

Verliefd worden en het verstandshuwelijk

Soms wordt u gewoon verliefd op een woning. De plek, architectuur, misschien kunt u het helemaal niet duiden. Vergeet u dan niet toch te bekijken of de woning wel alle praktische eigenschappen heeft die wenselijk zijn. Zo ja, dan gaat u er natuurlijk voor. Zo niet, dan vindt u vast een ander droomhuis.

De makelaar helpt vinden

Als uw droomhuis niet in ons aanbod te vinden is, kunt u ons altijd een zoekopdracht geven. Wij houden dan in het aanbod van alle andere makelaars bij of er een woning tussen zit die past bij uw woonwensen. Neem gerust telefonisch contact met ons op of via info@boerstaete.nl

Droomhuis gevonden...?

Een huis kopen is leuk... maar complex. Er zijn heel wat zaken waar u rekening mee moet houden. Verkeerd de woning in goede staat of moet ik nog rekening houden met een flinke opknapbeurt? Is de vraagprijs wel reëel? Zomaar een aantal vragen waar u graag een antwoord op wil hebben. Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen die uw belangen behartigd. Neem gerust telefonisch contact met ons op of via info@boerstaete.nl

Een goed hypotheekadvies

Voor een gedegen hypotheekadvies zijn er diverse mogelijkheden. BOERSTAETE MAKELAARDIJ heeft uitstekende contacten met een select aantal gerenommeerde bankinstellingen en onafhankelijke en deskundige hypotheekadviseurs. Wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons op of via info@boerstaete.nl