Menu

U bent hier :

Verkopen

In een vrijblijvend gesprek krijgt u van ons een onafhankelijk advies over uw woning. In dit gesprek adviseren wij u onder meer over de te verwachten opbrengst, de te hanteren vraagprijs alsmede de inhoud van onze dienstverlening. Uiteraard komen ook andere aspecten zoals de bouwkundige staat, courantheid, ligging, eventuele erfdienstbaarheden, de kadastrale gegevens en eigendomsbewijzen, etc. aan de orde. Daarnaast hechten wij grote waarde aan de informatie die u, als eigenaar, verstrekt om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen.

Als u besluit tot verkoop via bemiddeling van ons kantoor dan melden wij uw woning aan bij het NVM-uitwisselingssyteem. Veel potentiële gegadigden krijgen de beschikking over de objectgegevens van uw woning via de aangesloten NVM-makelaars of via internet. Zo komt uw woning niet alleen op onze eigen website (www.boerstaete.nl) te staan, maar krijgt uw woning ook een plaats op de grootste woningsite van Nederland (www.funda.nl).

Tijdens de verkoop regelen wij de bezichtigingen waarbij altijd een makelaar van ons kantoor aanwezig is.

Wij verzorgen uitgebreide verkoopbrochures voorzien van de omschrijving, professionele foto's, de maatvoering, eventuele bijzonderheden, plattegronden in kleur, kadastrale kaart en andere relevante informatie. Dit blijkt een goedwerkende geheugensteun te zijn voor potentiële gegadigden.

Bij de onderhandelingen krijgt u van ons gericht advies over de stappen die genomen moeten worden. Onderhandelingen worden uitsluitend na overleg met u gedaan.

Na verkoop stellen wij een koopovereenkomst op met de gemaakte afspraken omtrent prijs, voorwaarden en opleveringsdatum. Deze overeenkomst wordt door koper en verkoper ondertekend en daarna door ons naar de notaris verzonden. Deze zorgt voor de uiteindelijke eigendomsoverdracht en de inschrijving in het kadaster. Ook op de datum van notariële levering zijn wij aanwezig om u zonodig terzijde te staan.

Waardebepaling

In de praktijk blijkt het niet gemakkelijk om te bepalen of je eerst moet verkopen of eerst moet kopen. Belangrijk bij deze beslissing is o.a. wat uw huidige woning gaat opbrengen bij verkoop. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren wat de veiligste en voor u meest geschikte manier is. Wij geven u dan een waardebepaling van uw woning.

Wilt u meer informatie ?

Klik dan hier voor ons contactformulier.