Menu

U bent hier :

De Oude Telgt te Ermelo

Brochure
Inschijfformulier

Op donderdag 26 mei a.s. gaat het nieuwbouwproject De Oude Telgt te Ermelo in de verkoop.

De Oude Telgt is een binnenstedelijke herontwikkeling op de voormalige locatie van autogarage Broekhuis. Waar ooit de autogarage Broekhuis was, heeft De Bunte Vastgoed Oost in samenwerking met ROORDINK Architecten BNA een bouwplan ontwikkeld dat in totaal 18 woningen omvat. Het nieuwbouwplan bestaat uit zes halfvrijstaande woningen, zes hoekwoningen en zes midden woningen.

Het woonhof opent zich vanaf de Oude Telgterweg met aan de entree twee markante kopwoningen, welke zich qua kaprichting en volume schikken naar de bestaande bebouwing aan de Oude Telgterweg. Vanachter deze kopwoningen ontvouwt zich een kleinschalige buurt met centraal in deze ontwikkeling speelvoorzieningen waar de kinderen kunnen (buiten)spelen.


De Oude Telgt wordt een plek waar je graag wilt wonen.

Wonen in De Oude Telgt is genieten van een optimaal wooncomfort in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving. Verstoppertje spelen, voetballen, tikkertje doen of fietsen: kinderen houden ervan. En wat is er fijner dan een woonomgeving waarin de kinderen naar buiten kunnen gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om druk verkeer.

Het is een mooie locatie aan een bestaande historische weg en ligt centraal in het dorp Ermelo op steenworp afstand van het net vernieuwde centrum. Naast het ruime aanbod winkels, restaurants en de supermarkten liggen de scholen en het treinstation op korte afstand. Het nieuwbouwplan De Oude Telgt ligt eigenlijk overal dichtbij. Zo wilt u toch wonen!

Bent u geïnteresseerd in één van de woningen in De Oude Telgt? Kom dan geheel vrijblijvend langs op de inloopavond op donderdag 26 mei van 17:00 tot 19:00 uur in De Dialoog, Raadhuisplein 4 te Ermelo.

Tijdens de inloopavond kunt u geheel vrijblijvend de verkoopbrochure en overige informatie in ontvangst nemen. Aansluitend op de inloopavond kunt u zich inschrijven voor één of meerdere woningen. Wanneer er meerdere inschrijvingen op één bouwnummer zijn ingediend, zal er bij een notariskantoor een loting plaatsvinden. Hierdoor heeft iedereen een gelijke kans op één van deze unieke nieuwbouwwoningen.

De inschrijving sluit donderdag 2 juni a.s. 's middags om 17:00 uur.

afbeelding