Menu

U bent hier :

Aankoop

Een deskundige persoonlijke begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning behoedt u voor problemen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken wij een profielschets van uw woonwensen. Vervolgens gaan wij voor u aan het werk. Wij houden nauw contact met u en informeren u optimaal over alle mogelijkheden die er zijn.

Als NVM kantoor beschikken wij dagelijks over het nieuwe aanbod en de in prijs gewijzigde objecten van alle NVM makelaars. Voordat woningen in de media worden gepubliceerd bent u al geïnformeerd. Dit geldt uiteraard ook van de woningen waarvan wij weten dat zij binnenkort in de verkoop gaan komen.

Indien de geschikte woning c.q. het geschikte appartement is gevonden dan krijgt u van ons een onafhankelijk advies betreffende het object. In dit advies belichten wij onder meer de volgende aspecten: reële prijs ten opzichte van de vraagprijs, de bouwkundige staat, courantheid, ligging, erfdienstbaarheden, geschiktheid, etc. Afhankelijk van ons advies en uw wensen kunnen wij vervolgens, na overleg met u, tot onderhandeling overgaan.

Na aankoop toetsen wij de door verkopende partij opgestelde koopovereenkomst op juistheid én op de voor u gemaakte afspraken. Op de dag van de overdracht inspecteren wij met u de woning c.q. het appartement of deze wordt geleverd in de staat waarin u het object heeft gekocht. Uiteraard controleren wij ook de stukken die door de notaris zijn opgesteld.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, neemt u dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie ?

Klik dan hier voor ons contactformulier.