Menu

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Stationsstraat 60 PUTTEN

Vraagprijs € 669.000 k.k.

Overzicht:
Unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren!

Aan brede straat met grote volgroeide bomen staat op een royaal perceel van 1610m² deze vrijstaande woning met royale, deels onderkelderd…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  80 m²
Opp bedrijfshal  :  228 m²
Bouwjaar  :  1900
Perceeloppervlakte  :  1.610 m²
Ligging  :  Woonomgeving
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Vrijstaand, opp 150 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren!

Aan brede straat met grote volgroeide bomen staat op een royaal perceel van 1610m² deze vrijstaande woning met royale, deels onderkelderde, bedrijfsloods van ca. 225m² en overige bijgebouwen waaronder een voormalig zomerhuis en stenen bijgebouw met sauna.
De ligging is echt ideaal: nabij de diverse uitvalswegen, NS-station, centrum en basisscholen en toch heerlijk vrij gelegen met aan de achterzijde uitzicht over de weilanden.

De woning is gebouwd rond 1900 en in de loop der jaren uitgebreid, gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen van wooncomfort. Om een paar zaken te noemen: in 2010 is de buitengevel geheel nieuw opgetrokken en is de cv-ketel vernieuwd, in 2015 is de badkamer op de begane grond vernieuwd en in 2016 zijn er zonnepanelen geplaatst waardoor er sprake is van lage energiekosten. Opvallend is de royale woonoppervlakte op de begane grond waardoor de woning uitermate geschikt is voor inwoning of kantoor aan huis.

Bijgebouwen:
Bedrijfshal:
Achter de woning is in 2001 een royale, deels onderkelderde bedrijfsloods (ca. 8m x 28,5m) gerealiseerd. De loods is opgedeeld in twee gedeelten. Het voorste gedeelte is in gebruik als garage en voorzien van een op afstand bedienbare overheaddeur en separate loopdeur.
Het achterste gedeelte van de hal is in gebruik als loods en beschikt over 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren en een inpandige kantine met kitchenette en toiletruimte. De loods is gedeeltelijk onderkelderd (ca. 125m² met een stahoogte van 2,5 meter).

Voormalig zomerhuis:
Achter de bedrijfsloods staat het voormalig zomerhuis. Dit bijgebouw is opgetrokken van hout, pannen gedekt en ideaal voor gebruik als kantoor of gastenverblijf. Het heeft de navolgende indeling: keuken met keukenblokje voorzien van gaskookplaat, spoelbak en koelkast, via de keuken toegang tot de voormalige badkamer met toilet en wastafel, ruime en lichte woonkamer, 2 slaapkamers aan de achterzijde, inpandige berging. Het is niet toegestaan het zomerhuis als (vakantie) woning te gebruiken c.q. te verhuren. Uiteraard is deze ruimte wel te gebruiken c.q. te verhuren als kantoorruimte. (Tussenmeters zijn aanwezig).

Stenen bijgebouw:
Achter het zomerhuis is een ruim bijgebouw (ca. 35 m2) gesitueerd welke is opgesplitst in twee gedeelten: aan de voorzijde wordt het bijgebouw gebruikt als schuur en de achterzijde is in gebruik als relaxruimte met sauna. Vanuit de relaxruimte heeft u een heerlijk vrij uitzicht over de weilanden richting de Husselsesteeg.

Tuin:
Direct naast de woning is een siertuin aangelegd met terras, gazon en border. Het achterste deel van het perceel is ook in gebruik als tuin, door de ligging grenzend aan agrarische gronden aanvaart u hier de charme van het buitenleven.

Bijzonderheden:
- Wonen en werken combineren op prachtig plekje!
- Woning met royale woonoppervlakte op begane grond (ruim 100m²)
- Royaal perceel met fraai vrij uitzicht aan de achterzijde
- Ideale centrale locatie nabij uitvalswegen en centrum
- Ruime, lichte woon-/eetkamer met houtkachel
- Woonkeuken met moderne keukenopstelling en diverse inbouwapparatuur
- Badkamer vernieuwd in 2015
- CV-ketel geplaatst in 2010
- Voorzien van zonnepanelen (2016)
- Royale onderkelderde bedrijfsloods met elektrische overheaddeuren
- Diverse bijgebouwen
- Woonoppervlakte ca. 150 m², inhoud ca. 500 m³
- Kadastraal bekend gemeente Putten, sectie N, nummer 637 en nummer 4835, groot 16 are en 10 ca.

Wilt u wonen op een centrale locatie met vrij uitzicht aan de achterzijde waar u wonen en werken perfect kunt combineren? Dan is een bezichtiging bij Stationsstraat 60 van harte aan te bevelen. Wij laten u dit bijzondere object met diverse gebruiksmogelijkheden graag zien.

Vraagprijs € 669.000,- k.k.
Oplevering: in overleg
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp kantoorruimte  :  80 m²
Opp bedrijfshal  :  228 m²
Bouwjaar  :  1900
Perceeloppervlakte  :  1.610 m²
Ligging  :  Woonomgeving
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Vrijstaand, opp 150 m²
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Dorpsstraat 90, 3881 BE PUTTEN
Telefoon: 0341-363355
E-mail: info@boerstaete.nl
Internet: www.boerstaete.nl