Menu

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Oude Nijkerkerweg 34 PUTTEN

Vraagprijs € 975.000 k.k.

Overzicht:
Op prachtig vrije locatie vindt u deze authentieke rietgedekte woonboerderij met bakhuis, vrijstaande hobbyruimte (Bed & Breakfast), kantoor/praktijkruimte én houten schuur/werkplaats met dubbele carp…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1996
Ligging  :  Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Woonoppervlakte  :  200 m²
Externe bergruimte  :  50 m²
Perceeloppervlakte  :  7.210 m²
Inhoud  :  600 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand hout, carport, parkeerplaats
Overige ruimte  :  provisieruimte

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
  • Schovenhorsterveldweg 7
    PUTTEN
    Vraagprijs
    € 995.000 k.k.
Omschrijving:
Op prachtig vrije locatie vindt u deze authentieke rietgedekte woonboerderij met bakhuis, vrijstaande hobbyruimte (Bed & Breakfast), kantoor/praktijkruimte én houten schuur/werkplaats met dubbele carport, omzoomd door fraai aangelegde tuinen met diverse terrassen, dierenweide, moes- en siertuin.

Rust, ruimte, privacy, natuurschoon, hoogwaardig wooncomfort, een unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren op ruim 7200m²….en dat alles met een stijlvolle knipoog naar het verleden….kortom dit is zowel qua bestemming en gebruiksmogelijkheden een object zoals u die zelden aantreft!

De woonboerderij is in 1996 in oorspronkelijke stijl nieuw gerealiseerd waarbij gebruik is gemaakt van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. U ervaart de sfeer van weleer gecombineerd met hedendaags wooncomfort!

Vanaf de weg ligt de woonboerderij enigszins verscholen in het groen. Als u over de lange oprit richting de boerderij rijdt treft u aan de linkerzijde een schapenweide met prachtige fruitbomen aan. Aan de rechterzijde vindt u een houtwal met onder meer volgroeide eikenbomen en diverse doorkijkjes over landerijen. Voorbij de boerderij heeft u ruime parkeergelegenheid voor de bezoekers van de kantoor-/praktijkruimte. Als bewoner van de woonboerderij beschikt u zelf over een dubbele carport en een ruime garage.

Achter de woonboerderij is de ruime, multifunctionele hobbyruimte gelegen, die tevens uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld Bed & Breakfast. De oorspronkelijke schuur op deze locatie is verwijderd en in 2001 opnieuw opgetrokken met geïsoleerde vloeren, wanden en gevels. Oude details zoals de stalen stalraampjes en de oorspronkelijke keramische pannen zijn bewaard gebleven.

De kantoorruimte is in 1993 gerealiseerd in de oorspronkelijke varkensstal waarbij de buitengevels gehandhaafd zijn, maar voor het overige is een volledig nieuwe kantoorruimte gerealiseerd die beantwoordt aan alle hedendaagse eisen.

Indeling woonboerderij:
Entree in de verbinding met toegang tot bakhuis en woonboerderij, centrale hal met toegang tot provisiekelder, vrijdragend toilet, slaap-/werkkamer met aansluitend compacte badkamer met douche en wastafel, dubbele deuren naar de woonkamer (ca. 51m²) met prachtige vide, sfeervolle haardpartij, veel lichtinval en rondom heerlijk vrij zicht, ruime woonkeuken met openslaande deuren naar terras en provisieruimte. Het bakhuis met originele broodbakoven is in gebruik als extra zitkamer met grote vrije hoogte en fraaie houten kapconstructie.
1e etage: overloop/vide met bibliotheek, hoofdslaapkamer voorzien van dakkapel, 2e slaapkamer met dakkapel en aansluitend de badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en vrijdragend toilet. Een royale 3e slaapkamer van ca. 20m² is eenvoudig te realiseren door een deel van de vide dicht te maken (zie optionele plattegrond). Offerte van aannemer om dit volledig in stijl te realiseren is aanwezig. Geheel voorzien van vloerverwarming en alarminstallatie.

Indeling hobbyruimte/Bed & Breakfast:
Grote open ruimte met grote vrije hoogte en vaste trap naar etage. Voorzien van eenvoudige keukenopstelling, badkamer met vrijdragend toilet, wastafel en douche. Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.

Indeling kantoor:
Entree/ontvangstruimte met balie en keuken (geplaatst in 2014), toilet met fontein, kantoorkamer van ca. 11m² en ca. 15m², vergaderruimte van ca. 25m² met grote vrije hoogte. 1e etage: extra kantoorkamer en ruime berging met daglichttoetreding en opstelling Cv ketel.
Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- woonboerderij, hobbyruimte en kantoorruimte zijn aangesloten op nutsvoorzieningen en riolering, alle panden hebben een eigen alarminstallatie en CV installatie en zijn voorzien van vloerverwarming;
- bakhuis volledig gerenoveerd in 2014;
- centraal gelegen nabij uitvalswegen naar Utrecht, Amersfoort en Zwolle;
- inhoud woonboerderij ca. 600m³, woonoppervlakte ca.200m² / 220m2 (als slaapkamer zoals aangegeven op optionele plattegrond gerealiseerd wordt);
- april 2017: rietenkap woonboerderij in optimale conditie gebracht;
- inhoud hobbyruimte ca. 275m³, gebruiksoppervlakte ca.96m²;
- hobbyruimte uitermate geschikt voor Bed & Breakfast’;
- inhoud kantoor ca. 325m³, gebruiksoppervlakte ca. 104m². Kantoor is gesitueerd achter op het perceel waardoor wonen en werken optimaal is gescheiden;
- de houten schuur kan dienen als garage/berging doch kan ook aangewend worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld paardenstallen (achterzijde perceel is eenvoudig in te richten als weiland);
- schapen- en kippenhok aanwezig;
- oude “hooiberg” met open haard dient als stijlvolle “veranda”, meerdere terrassen aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van de ochtend- of avondzon;
- kadastraal bekend gemeente Putten sectie F nummer 3697 groot 67 are en 59 ca. alsmede sectie F 3696 groot 4 are en 51 ca.

Deze hoogwaardige combinatie van wonen en werken op een toplocatie in het buitengebied is uniek! De foto’s, plattegronden en omschrijving zijn slechts een eerste impressie. Voor een goede indruk nodigen wij u van harte uit voor een uitgebreide rondleiding zodat u zelf de sfeer en charme van de boerderij, de gebruiksmogelijkheden van de hobbyruimte, de praktische kantoorruimte én de schitterende locatie kunt ervaren!

Vraagprijs € 975.000,-- k.k.
Aanvaarding: in overleg
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1996
Ligging  :  Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Woonoppervlakte  :  200 m²
Externe bergruimte  :  50 m²
Perceeloppervlakte  :  7.210 m²
Inhoud  :  600 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand hout, carport, parkeerplaats
Overige ruimte  :  provisieruimte
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Dorpsstraat 90, 3881 BE PUTTEN
Telefoon: 0341-363355
E-mail: info@boerstaete.nl
Internet: www.boerstaete.nl