Menu

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Kerkstraat 102 PUTTEN

Vraagprijs € 599.000 k.k.

Overzicht:
Wonen en werken combineren? Op deze aantrekkelijke locatie dichtbij het centrum van Putten vindt u een vrijstaand woonhuis met bedrijfsruimte en een groot buitenterrein! De bedrijfsruimte van ca. 150 …

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp bedrijfshal  :  180 m²
Opp terrein  :  400 m²
Bouwjaar  :  1965
Perceeloppervlakte  :  1.174 m²
Ligging  :  Woonomgeving
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Vrijstaand, opp 120 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Wonen en werken combineren? Op deze aantrekkelijke locatie dichtbij het centrum van Putten vindt u een vrijstaand woonhuis met bedrijfsruimte en een groot buitenterrein! De bedrijfsruimte van ca. 150 m² en 30 m² op de verdieping is nu in gebruik als garage / werkplaats / magazijn. Achter de bedrijfsruimte vindt u een bestraat terrein van ruim 400 m² en verdere uitbreiding van de bedrijfsruimte past binnen het geldende bestemmingsplan. De woning die voor de bedrijfsruimte ligt, is oorspronkelijk gebouwd met slaap- en badkamer op de begane grond, dus gelijkvloers wonen behoort tot de mogelijkheden. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers en heel veel bergruimte. U vindt dit bijzondere woon-/werkobject op een kavel van bijna 1.200 m²!

Indeling woonhuis
Begane grond: hal met trapopgang, kelder (ca. 6½ m²) met elektrameter, L-vormige woonkamer (ca. 25 m²), eenvoudige badkamer met douche en wastafel, woonkeuken (ca. 17 m² met hoekkeuken voorzien van oven, gaskookplaat, afzuigkap en magnetron, bijkeuken met cv-ketel en aansluitingen voor de wasapparatuur, toilet, slaap-/studeerkamer (ca. 12 m²), deur naar buiten.
1e verdieping: overloop met berging, slaapkamer voorzijde (ca. 13 m²) met vaste kast, 2 slaapkamers achterzijde (ca. 8 en 9 m²) waarvan één met vaste kast en één met toegang tot het dakterras.

Indeling bedrijfsruimte
Kantoor (ca. 10 m²), deur naar buiten en doorgang naar de werkplaats (ca. 140 m²), toilet met fonteintje, trapopgang naar verdieping (ca. 30 m²). De werkplaats is voorzien van 2 sectionaaldeuren en wordt verwarmd middels cv-installatie.

Uiteraard is het fijn om wonen en werken te combineren, maar zo nu en dan is ontspanning ook heel belangrijk. Dat kan heel goed in de privacyvolle zijtuin! Deze tuin is gelegen op het zuiden en is via een schuifpui bereikbaar vanuit de slaap-/studeerkamer en via de berging welke grenst aan het kantoor.

De bestemming luidt: Wonen en Bedrijfsdoeleinden Categorie 2. Doordat het 2 afzonderlijke bestemmingen betreft zijn er qua financiering meer mogelijkheden. Binnen het bestemmingsplan mag het bestemmingsplanvlak voor maximaal 60% bebouwd worden met een maximale hoogte van 8 meter.

Bijzonderheden:
- wonen en werken zijn uitstekend te combineren
- bedrijfsruimte ca. 150 m² met 30 m² op de verdieping
- veel buitenruimte voor bijvoorbeeld stalling, opslag en/of verkoop
- woonhuis met ruime woonkamer
- gelijkvloers wonen mogelijk
- 3 slaapkamers op de 1e verdieping
- zonnige zijtuin met privacy
- goede zichtlocatie nabij het centrum
- uitstekend te bereiken
- uitbreidingsmogelijkheden binnen het bestemmingsplan
- woonoppervlakte ca. 120 m², inhoud van de woning ca. 420 m³
- kadastraal bekend gemeente Putten, sectie N, nummers 1043 en 1044,
tezamen groot 11 are en 74 ca.

De royale oppervlakte van het perceel, de grootte van de bedrijfsruimte, het formaat van de buitenruimte èn de aanwezigheid van de vrijstaande woning bieden uitstekende opties om wonen en werken op aantrekkelijke wijze te combineren! Bovendien biedt het bestemmingsplan kansen èn is de locatie ideaal! U bent hartelijk welkom voor een bezichtiging om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken!

Vraagprijs: € 599.000,-
Aanvaarding: in overleg
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp bedrijfshal  :  180 m²
Opp terrein  :  400 m²
Bouwjaar  :  1965
Perceeloppervlakte  :  1.174 m²
Ligging  :  Woonomgeving
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Vrijstaand, opp 120 m²
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Dorpsstraat 90, 3881 BE PUTTEN
Telefoon: 0341-363355
E-mail: info@boerstaete.nl
Internet: www.boerstaete.nl