Menu

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Enghuusweg 15 PUTTEN

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Enghuusweg 15 te Putten

Unieke combinatie!

Goed onderhouden vrijstaande bedrijfswoning met dubbele oprit, royale bedrijfsruimte, extra brede carport en ruime parkeergelegenheid op ei…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1935
Ligging  :  Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  170 m²
Inpandige ruimte  :  214 m²
Externe bergruimte  :  40 m²
Perceeloppervlakte  :  1.600 m²
Inhoud  :  630 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  Carport
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, wasruimte

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
 • Papiermakerstraat 33
  PUTTEN
  Vraagprijs
  € 425.000 k.k.
 • Engweg 61
  PUTTEN
  Vraagprijs
  € 439.000 k.k.
 • Kerkstraat 128
  PUTTEN
  Vraagprijs
  € 450.000 k.k.
 • Sprielderweg 45
  PUTTEN
  Vraagprijs
  € 469.000 k.k.
 • Krachtighuizerkern 16
  PUTTEN
  Vraagprijs
  € 495.000 k.k.
Omschrijving:
Enghuusweg 15 te Putten

Unieke combinatie!

Goed onderhouden vrijstaande bedrijfswoning met dubbele oprit, royale bedrijfsruimte, extra brede carport en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen aan een rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer maar ook dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen. Het geheel wordt omzoomd door een fraai aangelegde tuin. Wat dit unieke object nog aantrekkelijker maakt is het volledige woonprogramma op de begane grond!

Een unieke locatie met veel gebruiksmogelijkheden om wonen en werken op één locatie te combineren. Praktisch is dat de woning en de bedrijfsruimte beiden een eigen oprit hebben.
Voor de bedrijfsruimte is er voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto's en aan het einde van de oprit van de woning is een extra brede carport aanwezig zodat u de auto's droog en vorstvrij kunt parkeren.

De woning is in de loop der jaren altijd goed onderhouden. In 1997 heeft er nog een grondige renovatie plaatsgevonden waarbij alleen het dak en de muren zijn blijven staan, vrijwel alles is toen aangepakt! Bijzonder is de royale inhoud van de woning: een woonoppervlakte van maar liefst 170m2 en een inhoud van ca. 500m3, aan ruimte geen gebrek! Daarnaast beschikt de woning over het complete woonprogramma op de begane grond, en op de verdieping zijn er ook nog eens 2 slaapkamers en een werkkamer.

Indeling
Begane grond: entree/hal toilet met fonteintje, ruime woonkamer met grote raampartijen, vrij zicht op de tuin en fraaie houten vloer, erker en sfeervolle haard, ruime woonkeuken met vloerverwarming en keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder dubbele spoelbak, inductiekookplaat, oven en vaatwasser (ook vanuit de keuken kijkt u mooi op de tuin en de omgeving!), via de keuken toegang tot de achterentree met kastenwand en meterkast, aansluitend de praktische bijkeuken met kastenwand en opstelplaats voor de cv-installatie en aansluitingen voor de was-apparatuur.
1e etage: overloop, 2e toilet met fonteintje, toegang tot de 2e en 3e slaapkamer en een werkkamer allen met bergruimte achter de knieschotten.

Bedrijfsruimte
Achter de woning is de royale bedrijfsruimte gesitueerd. Deze ruimte is voor verschillende doeleinden geschikt en is nu opgedeeld in een ruime werkplaats aan de linkerzijde en een garage met schuur aan de rechterzijde. Het midden is thans een open ruimte van ca. 150m2 welke is voorzien van een eigen toilet.

Bijzonderheden:
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Unieke locatie om wonen en werken te combineren;
- Bedrijfsbestemming mag omgezet worden naar woonbestemming;
- Gelegen aan rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer;
- Royale, multifunctionele bedrijfsruimte met parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Goed onderhouden bedrijfswoning met compleet woonprogramma op de begane grond;
- Ruime woonkeuken met vloerverwarming;
- Praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur;
- 3 slaapkamers op de 1e verdieping;
- Fraai aangelegde tuin met optimale privacy in de tuin door de dubbele oprit (privé opgang én zakelijke entree);
- Woonoppervlakte ca. 170 m²
- Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 214 m2
- Kadastraal bekend gemeente Putten, sectie N, nummer 3850 gedeeltelijk en alsmede sectie N, nummer 1134 gedeeltelijk (oppervlakte zoals na kadastrale uitmeting zal blijken).

Een uniek object als deze, waar wonen en werken perfect te combineren zijn, komen wij niet vaak tegen. Wacht dus niet te lang en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij laten u dit bijzondere object graag zien!


Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1935
Ligging  :  Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  170 m²
Inpandige ruimte  :  214 m²
Externe bergruimte  :  40 m²
Perceeloppervlakte  :  1.600 m²
Inhoud  :  630 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  Carport
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, wasruimte
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Dorpsstraat 90, 3881 BE PUTTEN
Telefoon: 0341-363355
E-mail: info@boerstaete.nl
Internet: www.boerstaete.nl