Menu

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Brinkstraat 42 PUTTEN

Vraagprijs € 385.000 k.k.

Overzicht:
Extra Open Huis !!
U bent op donderdag 24 augustus van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 26 augustus van 11.00 tot 13.00 uur zonder afspraak van harte welkom bij deze woning!

Uniek! Slechts…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1954
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  114 m²
Inpandige ruimte  :  19 m²
Externe bergruimte  :  26 m²
Perceeloppervlakte  :  465 m²
Inhoud  :  478 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen, parkeerplaats
Overige ruimte  :  provisieruimte

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
  • Driestweg 14
    PUTTEN
    Vraagprijs
    € 398.000 k.k.
Omschrijving:
Extra Open Huis !!
U bent op donderdag 24 augustus van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 26 augustus van 11.00 tot 13.00 uur zonder afspraak van harte welkom bij deze woning!

Uniek! Slechts heel af en toe komen woningen als deze op de markt…..vrijstaand, op loopafstand van het dorpscentrum, voorzien van het gehele woonprogramma op de begane grond èn nog helemaal aan te passen naar uw eigen woonwensen. Wilt u een woning die u geheel naar eigen inzicht kunt moderniseren en bent u een liefhebber van authentieke details? Dan is een bezichtiging bij Brinkstraat 42 van harte aan te bevelen.

Deze karakteristieke vrijstaande woning met garage is gebouwd in de 50’er jaren en verkeert nog vrijwel helemaal in originele staat. Diverse typische stijlkenmerken zoals glas in loodramen en authen-tieke paneeldeuren zijn fantastisch bewaard gebleven waardoor de sfeer van toen nog voelbaar is!

Middels het tuinpad bereikt u de woning met de navolgende indeling:
Entree/hal met toegang, toegang tot de provisiekelder, toiletruimte, woonkamer aan de voorzijde met vrij uitzicht over de straat. De woonkamer is voorzien van fraaie vaste kasten met glas in loodramen, middels openslaande deuren (voorzien van glas in loodramen) toegang tot de aangrenzende eetkamer voorzien van gashaard, keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling, bijkeuken met opstelplaats voor de cv-installatie, badkamer met douche en wastafel, kledingkamer voorzien van vaste kast met aangrenzend de 1e slaapkamer.
1e etage: overloop, separaat toilet, ruime 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning, voorzien van vaste kasten, wastafel en toegang tot het dakterras, 3e slaapkamer aan de achterzijde, voorzien van vaste kast en wastafel, 4e kleine slaapkamer aan de achterzijde van de woning, natte ruimte (eventueel geschikt te maken als extra doucheruimte). Via de overloop, middels luik, toegang tot de royale bergzolder. Er zijn veel vertrekken aanwezig doch de meeste vertrekken hebben relatief kleine afmetingen.

De achtertuin heeft een gunstige zonligging (zuidoost) en is grotendeels aangelegd als siertuin met diverse vaste beplanting. Op de oprit naast de woning is er ruimte genoeg voor het parkeren van meerdere auto’s. Aan het einde van de oprit is de vrijstaande garage gesitueerd. Deze biedt, met een oppervlakte van ca. 22 m² genoeg ruimte voor het stallen van fietsen of het droog parkeren van de auto. Bovendien beschikt de garage over een praktische bergzolder voor nog meer bergruimte!

Bijzonderheden:
- Karakteristieke vrijstaande woning met eigen oprit en garage;
- Gelegen in een geliefde woonomgeving op loopafstand van het dorpscentrum;
- Het gehele woonprogramma is op de begane grond aanwezig;
- De woning verkeert grotendeels nog in originele staat; naar eigen inzicht te moderniseren
- Voorzien van diverse stijlkenmerken als glas in lood en paneeldeuren;
- Verwarming geschiedt middels cv-installatie, ramen grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
- 4 slaapkamers aanwezig;
- Verkoper heeft de woning nimmer zelf bewoond en kan derhalve geen nadere mededelingen doen over het verkochte; in de koopovereenkomst worden bepalingen opgenomen die elke aansprakelijkheid van verkoper uitsluiten derhalve is een bouwkundige keuring aan te bevelen.
- Overdracht dient plaats te vinden bij Notaris Kuiper en van ’t Spijker te Putten;
- Woonoppervlakte ca. 114 m², inhoud woning ca. 477m³;
- Kadastraal bekend gemeente Putten sectie C nummer 5264 groot 4 are, 65 centiare.

Bent u op zoek naar een sfeervolle, karakteristieke vrijstaande woning en ziet u het als een uitdaging om deze woning naar uw eigen wensen te (laten) moderniseren? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging om de sfeer èn de mogelijkheden van deze woning ter plaatse te ervaren. Welkom!

Vraagprijs: € 385.000,-- k.k.
Aanvaarding: in overleg
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1954
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  114 m²
Inpandige ruimte  :  19 m²
Externe bergruimte  :  26 m²
Perceeloppervlakte  :  465 m²
Inhoud  :  478 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen, parkeerplaats
Overige ruimte  :  provisieruimte
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Dorpsstraat 90, 3881 BE PUTTEN
Telefoon: 0341-363355
E-mail: info@boerstaete.nl
Internet: www.boerstaete.nl